OVER MIJ2018-08-24T09:34:07+00:00

Over mij

Bij Telefoon Reparatie Katwijk repareert Alex van Duijn snel en altijd op afspraak smartphones en tablets. Zijn expertise ligt op het gebied van het repareren van iPhone smartphones, iPad tablets en Samsung Galaxy smartphones en -tablets. Vanuit de Thorbeckestraat 43 in Katwijk ZH staat Alex in de avonden en in het weekend voor u klaar om op afspraak uw smartphone of tablet te repareren, zodat u deze vaak al binnen 1 uur terug heeft. Iets waar Alex zich in de regio zeker in onderscheidt.

BEL MIJ TERUG

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Al vanaf 2015 uw smartphone reparateur in Katwijk ZH en omgeving

Al in 2015 was Alex van Duijn namens Telefoon Reparatie Katwijk bezig met het repareren van Iphones, Ipads en Samsung Galaxy smartphones en -tablets. In de afgelopen jaren is Telefoon Reparatie Katwijk uitgegroeid tot een bedrijf met een groot tevreden klantenbestand in Katwijk ZH en omgeving. Alsof dat niet genoeg is, biedt Telefoon Reparatie Katwijk ook de nodige accessoires om uw smartphone of tablet in de toekomst te beschermen tegen schade. Wel zo handig! Wist u dat Alex ook geregeld leuke tweedehands iPhones in de aanbieding heeft? Volg daarvoor de Facebook-pagina en profiteer mee!

Alex van Duijn
Alex van DuijnReparateur
Alex van Duijn is de gedreven, vriendelijke reparateur achter Telefoon Reparatie Katwijk. Met zijn jarenlange ervaring levert hij kwaliteit en dat ook nog eens in een kort tijdbestek. Tijd om verder kennis te maken met hem. Daarin verzorgt hij niet alleen reparaties aan schermen, maar voert ook reparaties uit in het geval van software problemen en waterschade. Zo kunt u nagenoeg voor elke smartphone reparatie bij Telefoon Reparatie Katwijk terecht. En dat altijd tegen 3 maanden garantie!
NEEM CONTACT OP

WAAROM TELEFOON REPARATIE KATWIJK?

 • Drie maanden garantie op de reparatie

 • Nette prijzen

 • De meeste telefoonreparaties zijn binnen een uur klaar

 • Alles op afspraak dit verkort de reparatie tijd

 • Ook voor software problemen en waterschade

 • Het juiste adres voor tablet en telefoon reparatie

RECENSIES

 • 5 star review  Top bedrijf ik stuur graag mensen daAr heen komen altijd positief naar buiten

  thumb Dirkjan van den Oever
  7/02/2018
 • 5 star review  Problemen... Ik was mijn schermbeveiliging vergeten en ik kon niks meer met mijn telefoon. Contact op gezocht met dit bedrijf en mij super op weg geholpen!!! bedankt en alles doet het weer (Y)

  thumb Thomas de Mooy
  5/28/2018
 • 5 star review  Geweldige service. Heel goed geholpen. Zeker een aanrader.

  thumb Ageeth Onderwater
  4/03/2018
 • 5 star review  Bedankt voor het schoonmaken van de iPhone waar veel stof in het oplaad gedeelte zat Hij laad weer prima

  thumb Diana Haasnoot-Souverijn
  3/06/2018
 • 5 star review  Wat een service. Super blij met jou. Telefoon van dochter was/is kapot door kortsluiting. Wat denk je, krijgt ze een leentoestel totdat ze een nieuwe heeft, want een meid van 14 kan natuurlijk niet zonder telefoon. In een woord TOP!!

  thumb Petra Ouwehand
  3/04/2018
 • 5 star review  Super service en scherpe prijzen, kan een gemiddelde telecomwinkel een voorbeeld aan nemen

  thumb Gerard Remmelzwaal
  2/23/2018
 • 5 star review  Vandaag de accu van m'n iPhone laten vervangen. Super snelle service, kon er gewoon op wachten. En dat voor een heel mooi prijsje. Erg tevreden!

  thumb Willine van der Meij
  1/05/2018
 • 5 star review  Super service! Twee keer een kapot scherm en twee keer super geholpen, kon dezelfde avond nog gemaakt worden!

  thumb Annemieke Wolthaus
  1/05/2018
 • 5 star review  Telefoon deed niks meer. Een bericht gestuurd en ik kreeg vrijwel meteen een bericht terug en kon de volgende dag gelijk langskomen. Hele goede service, ik mocht gebruik maken van een leentelefoon. Echt een aanrader!!

  thumb Margriet Haasnoot
  12/03/2017
 • 5 star review  Telefoonscherm kapot (Samsung Galaxy s7 edge) gevallen. Gebeld en dingen besproken. Volgende dag afspraak gemaakt en een dag later was de telefoon weer als nieuw. Gewoon top! Ook goedkoper dan andere telefoonreparateurs.

  thumb Jacco Remmelzwaal
  6/09/2017